интериорни дизайни от анелия

Представяме Ви – Анелия Новакова

Това е още една от статиите за нашите прекрасни артисти, художници, фотографи и като цяло.. Творци! Ние разчитаме изцяло на тяхната феноменална артистичност и креативност, за да помогнат твоят дом да стане по-пъстър, по-лъчезарен и по-красив! В Createyourplace ще намерите всичките страхотни дизайни на нашите артисти, с които можете да декорирате своя чуден дом!

Честта да презентира себе си се пада на дизайнера Анелия Новакова

1. Нарисувай ни картина за себе си – кой си ти и от къде си?

Казвам се Анелия и съм все още една неприземена мечтателка.Жител съм на България-живяла съм за кратко в почти всички големи градове.За сега живея в София. 🙂

интериорни декорации за дома
Интериорни декорации за дома от Анелия Новакова

2. Ако трябва да се опишеш с три думи, кои биха били те?

Трудно мога да се вместя в определение от 3 думи, но ако трябва да избера най-подходящите за себе си, може би ще са неуморна,търсеща, вдъхновена.

3. Коя е твоята страст?

Най-голямата ми страст е животът в неговите безкрайни форми, непредвидимо движение и многоцветно съдържание. Често изпитвам любопитството просто да го наблюдавам отстрани, да събирам идеи, които в последствие избухват в проекти.
Изкуството присъства в живота ми от най-ранна детска възраст. Още от тогава е и любовта ми към модата, доста след това се появи страстта ми към дизайна.

4. От колко време се занимаваш с дизайн?

Дълго време работих за световни модни брандове, но преди 8 години една поръчка от фирма за производство на домашен текстил превърна хобито ми в работа.

5. Какво мислиш за интериорния дизайн и неговата роля в дома?

Интериорният дизайн, поне за мен, е преди всичко израз на въображение и премерена ексцентричност. Лично аз съм подвластна на овладения хаос-обичам да съчетавам на пръв поглед разнородни елементи и форми.

6. Ако изведнъж намериш на улицата 1000лв и трябва да ги похарчиш за интериорна декорация, какви неща би взел първо?

Като всяка жена обичам детайлите, които допълват интериора ми и създават емоция за индивидуалност и уют-най-вероятната ми покупка ще е за картини, декоративни възглавнички и естествено-цветно одеяло. Истината е,че всяка част от заобикалящата ни среда се нуждае от дизайн най-малкото, за да я пригодим към собствените си изисквания за комфорт.

7. Любимо място в твоя дом?

Кухнята! Колкото и парадоксално да звучи именно там,докато готвя/другото ми любимо занимание/, се раждат най-добрите ми идеи. И естествено винаги съм въоръжена с тефтер и химикал. Добрата идея е въпрос  на обмисляне,гениалната-моментно вдъхновение. Така че винаги съм подготвена.

8. Любим цвят?

Предпочитам да съм монохромна. Бялото ми импонира в повечето случаи, още повече, че ми създава усещането за пространство, а и е добър фон,к ойто търпи върху себе си наслагване на други цветови комбинации.

9. Къде могат хората да те намерят в интернет или някъде из града?

Ами аз съм трудна за откриване 🙂 и в буквален, и в преносен смисъл. Избягвам да афиширам присъствие в пространството освен ако не е крайно наложително. Когато съм из града, обикновено търся нови предизвикателства в магазините за дрехи или тикстил.

Ако и ти искаш да си част от страхотните артисти на Createyourplace и да помагаш на съвременното домакинство да има по-модерен и пъстър интериор и екстериор, нужно е просто да попълниш една бланка, а ние ще се радваме да се свържем с теб! Погледни тук!

Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Още от блога

декоративни възглавници
Интериорен декор

Декоративни възглавници

Декоративни възглавници – Какво знаем за тях? Историческата поява на съвременните декоративни възглавнички може да се проследи векове назад, когато римляните удобно са сядали и

декоративни възглавници
Интериорен декор

Цветовете на 2020 година, Част II

Цветовете на 2020 година, част 2 Вече коментирахме новия цвят на Pantone за 2020 година – класическо синьо. Той определено ще бъде водещ в света