интериорни дизайни

Представяме Ви – Надя Кашева

Това е още една от статиите за нашите прекрасни артисти, художници, фотографи и като цяло.. Творци! Ние разчитаме изцяло на тяхната феноменална артистичност и креативност, за да помогнат твоят дом да стане по-пъстър, по-лъчезарен и по-красив! В Createyourplace ще намерите всичките страхотни дизайни на нашите артисти, с които можете да декорирате своя чуден дом!

Честта да презентира себе си се пада на дизайнера Надя Кашева

Надя Кашева

1. Нарисувай ни картина за себе си – кой си ти и от къде си?

Здравейте, името ми е Надя Кашева и съм от град Пловдив. В професионален план за мен изкуството и графичният дизайн са водещи. Най-често създавам дигитални визии, заснемам и обработвам фотографии. Обичам интересните проекти, влагам мисъл и емоция във всичко, с което се захвана.

2. Ако трябва да се опишеш с три думи, кои биха били те?

Спокойна, творческа, отговорна.

3. Коя е твоята страст?

Голямата ми страст е дизайнът във всичките му форми. Да създавам изкуство, да намирам вдъхновение и да го изразявам. Пътувантето и приятните емоции са още една моя страст. 🙂

4. От колко време се занимаваш с дизайн?

От дете обичам да рисувам. Завърших гимназия със специалност изобразително изкуство,след това бакалавър в „Академия за музикално,танцово и изобразително изкуство” гр. Пловдив и накрая се насочих към магистърска степен „Графичен дизайн”, след като придобих и нея, продължавам да се занимавам в тази сфера.

5. Какво мислиш за интериорния дизайн и неговата роля в дома?

Интериорният дизайн е нещото, което вдъхва уют и индивидуалност в един дом, ролята му е да даде възможност на своя обитател да се чувства така, както никъде другаде.

6. Ако изведнъж намериш на улицата 1000лв и трябва да ги похарчиш за интериорна декорация, какви неща би взел първо?

Първото нещо би било картина или декоративно пано, за мен те създават изключителна индивидуалност в интериора на дома ни. Още бих си взела спални чаршафи, одеяло и красиви пердета.

7. Любимо място в твоя дом?

Всъщност навсякъде, но бих казала хола.Там се наслаждвам на своите картини по стените и всичко, което съм декорирала с много любов. 🙂

8. Любим цвят?

Всички,винаги има място и момент, когато някой от тях ще пасне идеално.

9. Къде могат хората да те намерят в интернет или някъде из града?

Зависи за какво ме търсят, ако е за работа – kashevanadya@gmail.com. За кафенце – из града. 🙂

Ако и ти искаш да си част от страхотните артисти на Createyourplace и да помагаш на съвременното домакинство да има по-модерен и пъстър интериор и екстериор, нужно е просто да попълниш една бланка, а ние ще се радваме да се свържем с теб! Погледни тук!

Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Още от блога

интериорни дизайни от анелия
Артисти

Представяме Ви – Анелия Новакова

Това е още една от статиите за нашите прекрасни артисти, художници, фотографи и като цяло.. Творци! Ние разчитаме изцяло на тяхната феноменална артистичност и креативност,

декоративни възглавници
Интериорен декор

Декоративни възглавници

Декоративни възглавници – Какво знаем за тях? Историческата поява на съвременните декоративни възглавнички може да се проследи векове назад, когато римляните удобно са сядали и