дизайнерски текстил

Дизайнерският текстил – поле за изява на дизайнери и художници

Претенциите на потребителите за уникален интериорен текстил стават все по-сериозни. Те искат не просто да имат нещо красиво в домовете си, искат да имат нещо неповторимо, авторско, максимално отговарящо на светоусещането и нагласите им. Искат домът им да е с характер и индивидуалност. Затова, в отговор на търсенето, нараства и предлагането на дизайнерски текстил.

Той няма нищо общо с дългите серии на конфекционния текстил. Крои се и се отпечатва според заявката на клиента с избран от него дизайн. Което означава, че производителят трябва да разполага с богата библиотека от разнообразни проекти, подходящи за интериорен текстил и аксесоари.

Главното действащо лице – художникът

Уникалните дизайни за интериорен текстил се създават от художници, графични дизайнери, фотографи, професионалисти, любители, студенти и ученици. Това са хора с оригинално мислене, с изострена чувствителност и с талант да се изразяват с въздействащи образи.

Те сътворяват свои светове, изпълнени с красота, цвят и форми. Карат зрителят да се чувства въвлечен в непознати естетически преживявания. Дават му усещане за съпричастност и принадлежност към артистична общност, обединена от свободата на мисълта и фантазията.

Всеки автор създава проекти със свой стил и натюрел. Това дава възможност на потребителите да избират дизайни, които са най-близки до тях, които не просто им допадат, а изразяват собствената им чувствителност и отношение към света.

Защо да се присъедините към нас 

Защото ви даваме възможност за професионална изява, поемаме част от ежедневната ви борба за осигуряване на доходи и ви осигуряваме време и възможност да се посветите на творчеството си.

Днес повечето дами трудно ще намерят време за такава отдаденост. Но пък съвременните технологии позволяват създаване на индивидуални продукти според желанията и представите на всеки отделен клиент. Индустрията за производството не просто на изделия по поръчка, а на дизайнерски пердета, авторски декоративни възглавници или покривки за маса по собствен дизайн се разраства все повече.

Това означава, че можете да имате цяла колекция от домашен текстил с авторска визия, съобразена изцяло с вашите потребности – размери, колорит, включени части. Щампите се изработват с модерни цифрови машини и мастила, максимално безопасни за вас и за природата. Цветовете са трайни и устойчиви. Материите се поддържат лесно. Възможно е да бъде удовлетворено дори желанието ви за текстилни изделия в една единствена бройка – само за вас. Достатъчно е да се включите в проектирането им.

Защо да изберете уникален интериорен текстил

Защото той ви дава възможност да изразите максимално себе си. Помага ви да превърнете жилището си в свой дом, в свой свят. Навън трябва да се съобразявате с норми и правила, с очакванията на околните. На работа може би сте ограничени от корпоративен дрескод. Но у дома можете да развихрите фантазията си, да дадете простор на въображението си.

Притежаваме модерно оборудване за цифров печат върху текстил. Имаме много опит и нагласа да предлагаме на своите потребители персонализиран авторски интериорен текстил. Работим с вдъхновени художници и дизайнери и в екипа ни винаги има място за още един.

Нашата платформа е създадена да среща художниците не просто със зрители, а с активни потребители на изкуството им, с клиенти с креативно мислене и артистизъм. Ние ви осигуряваме:

  • голяма аудитория и популярност – дори и извън границите на страната;
  • допълнителни доходи, без да се грижите за популяризиране, реклама, продажби;
  • лесно достъпно портфолио – възможност да използвате качените на https://www.createyourplace.eu/ проекти като портфолио при преговори с ваши клиенти за поемане на поръчки и продажби.

Накратко – даваме ви възможност да творите, да развивате таланта си и да не се грижите за тривиални и досадни за творческите натури неща като маркетинг и продажби.

Какво очакваме от артистите на CreateYourPlace

Разбира се – очакваме да имате свой разпознаваем почерк и характер.
Очакваме да сте креативни, различни и свободни – свободни в мислите си, в действията си, в изразяването си.

Ще ви посрещнем с уважение и респект, ако сте утвърден професионалист, но по принцип не питаме за дипломи и опит, за вече натрупано признание. Готови сме да работим с вас, дори да сте още ученик или студент, да правите първите си професионални или любителски стъпки. Готови сме да споделим някои секрети за функционален текстилен дизайн, които ще направят творбите ви живи и въздействащи, когато са отпечатани върху изделията за обзавеждане на дома, върху декоративни пана, аксесоари и подаръци.

Искате да опитате? Ние ви очакваме!

Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Още от блога

интериорни дизайни от анелия
Артисти

Представяме Ви – Анелия Новакова

Това е още една от статиите за нашите прекрасни артисти, художници, фотографи и като цяло.. Творци! Ние разчитаме изцяло на тяхната феноменална артистичност и креативност,

декоративни възглавници
Интериорен декор

Декоративни възглавници

Декоративни възглавници – Какво знаем за тях? Историческата поява на съвременните декоративни възглавнички може да се проследи векове назад, когато римляните удобно са сядали и