драгомир драганов фотограф

Представяме Ви – Драгомир Драганов – Nightchill

Това е третата от статиите за нашите прекрасни артисти, художници, фотографи и като цяло.. Творци! Ние разчитаме изцяло на тяхната феноменална артистичност и креативност, за да помогнат твоят дом да стане по-пъстър, по-лъчезарен и по-красив! В Createyourplace ще намерите всичките страхотни дизайни на нашите артисти, с които можете да декорирате своя чуден дом!

Честта да презентира себе си се пада на фотографа Драгомир Драганов

Фотограф Драгомир Драганов - Nightchill
Драгомир Драганов

1. Нарисувай ни картина за себе си – кой си ти и от къде си?

Аз съм Драгомир по себепрякор Nightchill от град Пловдив. Професионално в сферата на фотографията съм вече от над 5 години. Самите стилове, в които обожавам да оперирам бих искал да опиша с няколко думи, но ще е твърде трудно. Със сигурност от любимите ми неща са рекламната фотография, портретната фотография, морските и земните пейзажи…

2. Ако трябва да се опишеш с три думи, кои биха били те?

Тъп, алиениран и замислен. 🙂

3. Коя е твоята страст?

Освен фотографията смея да добавя спорта и в частност плажния волейбол, плуване, дартс и голф на плаж. Като не ме питайте за последното какво е.. :))

4. От колко време се занимаваш с фотография?

Както споделих по-нависоко – от 5 години професионално, ала реално снимам дейно фамилните празненства още от малко детенце.

5. Какво мислиш за интериорния дизайн и неговата роля в дома?

Обожавам интериорния дизайн! Едно от най-големите ми предизвикателства, но и удоволствия е да снимам уникално направени апартаменти и къщи, където е отдадено страхотно много време на интериора. Също е супер интересно човек да вижда с годините как тенденциите се менят, а ти участваш в тяхното запаметяване. Със сигурност прекрасната декорация на дома носи много домът да е наистина ДОМ.

6. Ако изведнъж намериш на улицата 1000лв и трябва да ги похарчиш за интериорна декорация, какви неща би взел първо?

Билярд брои ли се?! Шегувам се, разбира се, донякъде.. Харесвам хубавите мазилки; картините, които се вписват идеално; топлите и нежни спални чаршафи, възглавници; декоративните възглавници пък придават страхотна игривост в домашния пейзаж!

7. Любимо място в твоя дом?

Всяко едно място със сигурност ми е любимо. Обичам да разнообразявам постоянно!

8. Любим цвят?

Адски трудно е да дефинирам само един. Е, със сигурност синьото доста добре ми пасва идейно..

9. Къде могат хората да те намерят в интернет или някъде из града?

Може би основно на сайта ми http://nightchillphotography.com/ , където могат да се видят страшно много галерии за наслада, така и професионални такива.
И във „фейса“ – https://www.facebook.com/dragomir.draganov.photo/

Ако и ти искаш да си част от страхотните артисти на Createyourplace и да помагаш на съвременното домакинство да има по-модерен и пъстър интериор и екстериор, нужно е просто да попълниш една бланка, а ние ще се радваме да се свържем с теб! Погледни тук!

Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Още от блога

интериорни дизайни от анелия
Артисти

Представяме Ви – Анелия Новакова

Това е още една от статиите за нашите прекрасни артисти, художници, фотографи и като цяло.. Творци! Ние разчитаме изцяло на тяхната феноменална артистичност и креативност,

декоративни възглавници
Интериорен декор

Декоративни възглавници

Декоративни възглавници – Какво знаем за тях? Историческата поява на съвременните декоративни възглавнички може да се проследи векове назад, когато римляните удобно са сядали и