домашен декор

Как най-бързо и икономично да обновите визията на дома си

Качествените довършителни и ремонтни работи на жилището запазват добрия си вид и функциите си години наред. Напълно разбираемо е, че в един момент обстановката ви омръзва и се замисляте дали не можете да промените нещичко в дома си бързо и с не големи разходи. Обикновено съветът в такива моменти е да се пребоядиса. Но и това е свързано с разместване, неудобство и мръсотия за дни наред. Затова, когато не се налага да освежавате боята или тапетите, най-лесно и просто е да преподредите мебелите и да подмените домакинския текстил.

Какви възможности за промяна предлага домакинският текстил

На практика – доста сериозни. Това е моментът да придадете максимална индивидуалност на дома си. Ако просто замените карираните покривки за маса с покривки, щампирани с плодове, разликата едва ли ще е особено забележима. Затова направете по-голяма промяна.

Може да смените цветовата гама и текстурата или пък да обмислите изцяло нова концепция. Имате възможност да комплектувате всичко необходимо така, че да обвържете функционалност и декоративност; да подчертаете зонирането на жилището, или да наблегнете на единството и цялостността на възприемането му.

Можете дори да отчетете пристрастията, хобитата и мечтите на близките си – достатъчно е в любимите им кътчета да поставите тематични текстилни пана за стена или декоративни  възглавници с принтирани забавни фотографии, с рисунки, с надписи. Или пък да им поднасяте кафето и следобедната закуска върху подложки с персонализирана щампа.

Домашен декор като от лъскаво списание

Винаги са ви впечатлявали снимките на скъпо декорирани жилища, в които на пердетата има цели картини, покривката за маса и готварската престилка  са комплект, а салфетките са мислени като композиция с индивидуалните подложки. Тишлайферът за легло и пликът за завивката взаимно се допълват, а завесата за баня не просто се съчетава с останалото обзавеждане, но дава образ на общото настроение.

Вече имате възможност да пренесете този тип декориране и в своя дом. Нито е непосилно сложно, нито пък е кой знае колко скъпо.

Вземете точните мерки на всяка част от домашния текстил, която ви е необходима. После разгледайте проектите, разработени от нашите автори и изберете най-подходящия за своя дом. Поръчайте! Ние ще ушием поръчаните изделия и ще принтираме изображенията на модерни печатарски машини с екологични мастила. Гарантираме за качеството, което ще получите.

Интериорен текстил по ваш дизайн

Ако имате точна представа за своя домашен текстил и не намирате това, което търсите, в предлаганите на www.createyourplace.eu дизайнерски пердета, покривки за маса, декоративни възглавници и т. н., можете да разработите свой индивидуален дизайн.

Направете цялостна колекция домашен текстил. Домът ви ще грейне с пердетата с пълноцветен печат, с покривките за маса с персонална щампа, с тишлайфери и декоративни възглавници с 3D принтове. Можете да подберете фотографии и графики, да направите колажи от илюстрации и надписи. Рисунките на децата ви също ще са подходяща декорация – и то не само за детската.

Разгледайте начина ни на работа и последователността на стъпките. Ако имате нужда от помощ, свържете се с нас. После поръчайте. До една седмица ще имате интериорен текстил по ваш дизайн, с който ще промените успешно визията и атмосферата в дома си.

Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Още от блога

интериорни дизайни от анелия
Артисти

Представяме Ви – Анелия Новакова

Това е още една от статиите за нашите прекрасни артисти, художници, фотографи и като цяло.. Творци! Ние разчитаме изцяло на тяхната феноменална артистичност и креативност,

декоративни възглавници
Интериорен декор

Декоративни възглавници

Декоративни възглавници – Какво знаем за тях? Историческата поява на съвременните декоративни възглавнички може да се проследи векове назад, когато римляните удобно са сядали и

декоративни възглавници
Интериорен декор

Цветовете на 2020 година, Част II

Цветовете на 2020 година, част 2 Вече коментирахме новия цвят на Pantone за 2020 година – класическо синьо. Той определено ще бъде водещ в света