дизайни за домашен декор

Как да направите наистина индивидуален подарък на всеки от близките си

Идат големите зимни празници. След Коледата и Новата година ще се заредят именни дни, посрещане на гости, ходене на гости. Част от цялата тази еуфория е грижата за приветливия и гостоприемен дом, лутането в търсене на най-подходящия подарък.

Кое е най-важното за добрия подарък

Не, не е цената му. Скъпата вещ може да ви остави напълно равнодушни и дори да предизвика неловкост, ако цената ѝ явно се опитва да изкупи липсата на интерес и добро отношение. А дребното подаръче, което издава, че е търсено или създадено специално за вас, трогва дълбоко.

Но как да осигурите за толкова много хора персонални подаръци? Колко време трябва да отделите, за да откриете най-подходящото за всеки от близките и приятелите си? Не е ли това непосилна задача?

Оставете ни да ви помогнем и този път всеки един от подаръците ви ще предизвика много смях, радост и вълнуващи преживявания. Предлагаме ви възможност да подготвите персонализирани шалове, декоративни пана, текстилни торби и мешки, одеяла, кухненски престилки, завеси за баня и каквото друго ви хрумне като домашен текстил по поръчка!

Какво трябва да направите вие

Като начало – подберете характерни снимки, любими изображения и рисунки, реплики, текстове от песни и цитати, специални за хората, на които искате да направите подарък.

Прехвърлете ги в цифров формат – достатъчно е да ги снимате с телефона си на най-високата разделителна способност. Ако имате нужните умения, оформете дизайна – такъв, какъвто искате да го видите отпечатан върху вещите. Съобразете се с нашите препоръки.

Влезте на сайта ни и разгледайте артикулите, които предлагаме да индивидуализираме с пълноцветен дигитален печат. Изберете най-подходящите и прикачете към всеки от тях подготвения файл.

Като ги прегледаме, ако нещо не е наред, ще ви потърсим, за да го уточним. Изработката и доставката на персоналните подаръци е със срок от 15 работни дни от потвърждаване на вашата поръчка. Можете да платите по банков път или с наложен платеж при доставката.

Какви са предимствата на персонализирания подарък

  • Той е уникален! И това не са само думи – как иначе да наречете шифонения шал с 3D принт на любимата хортензия на майка ви? Или пък декоративното пано на което, благодарение на реалистичния фото печат, като жив се протяга котаракът на приятелката ви? А възглавничките с шеговито послание, чийто дълбок смисъл е известен само на половинката ви?
  • Засвидетелства изключителното ви внимание към човека, за когото е предназначен, и усилието да му го осигурите, а това винаги вълнува и стига до сърцето.
  • Ще се използва дълго – както заради високата му емоционална стойност, така и поради високото качество на платовете и мастилата, с които работим. При това те са напълно безвредни за хората и природата и подлежат на рециклиране.

Когато е толкова лесно и на приемлива цена, можете да поръчате пердета с арт принтове за всяка стая, да оживите детската със спално бельо и одеяла с илюстрации от любимата книжка, да насърчите творческите изяви на подрастващия тийнейджър, като използвате принтирани покривки за маса и тишлайфери с рисунки и графики, сътворени от него.

Съвременните възможности за персонализиран интериорен текстил и лични аксесоари са огромни и все по-лесно достъпни. Възползвайте се от тях!

Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Още от блога

интериорни дизайни от анелия
Артисти

Представяме Ви – Анелия Новакова

Това е още една от статиите за нашите прекрасни артисти, художници, фотографи и като цяло.. Творци! Ние разчитаме изцяло на тяхната феноменална артистичност и креативност,

декоративни възглавници
Интериорен декор

Декоративни възглавници

Декоративни възглавници – Какво знаем за тях? Историческата поява на съвременните декоративни възглавнички може да се проследи векове назад, когато римляните удобно са сядали и