Това е блогът на CreateYourPlace – онлайн пространството за модерен домашен декор от текстил.

Здравейте,

вие сте в онлайн магазин за персонализиран домакински текстил CreateYourPlace. Предлагаме ви продукти с високо качество, изработени по ваша поръчка, и дори по дизайн, създаден от вас.

Работим с художници, фотографи и дизайнери,

чиито творби отпечатваме с модерна техника върху качествени платове. Нямаме серийно производство и не държим на склад стотици бройки от един и същ артикул, произвеждан в Китай и продаван от магазините в цял свят.

Ние произвеждаме специално за вас

единствено и само след уточнена от вас индивидуална поръчка. Производствената ни база се намира в Пловдив и всичко извършваме сами – от приемането на поръчката, през подбора на плата, ушиването и отпечатването, до опаковането и експедицията. Затова поемаме пълна отговорност за всеки етап на изпълнение и всеки детайл. 

Изберете необходимото ви изделие с дизайна, който ви допада. Ще изработим поръчката и ще ви я изпратим.

Предлагаме ви продукти по ваш дизайн,

който създавате, като следвате описаните стъпки. Използвайте ваша снимка, рисунка, декоративен мотив, текст – каквото ви хрумне. Ние ще го отпечатаме с качествени, безвредни мастила по модерни технологии върху избраното изделие. За това са ни необходими от 7 до 10 работни дни.

Така ще си осигурите уникални пердета и декоративни възглавници, покривки и тишлайфери за маса и легло, спално бельо и одеяла, кърпи, салфетки, престилки и пана и т. н. Ако досега само сте въздишали по ефектния домакински текстил в списанията и дизайнерските сайтове, вече можете да го имате – такъв, какъвто си го представяте – на достъпна цена.

С наша помощ получавате още една възможност за оригинални и смислени подаръци, които ще развълнуват всеки, и за избор на ефектни аксесоари за дамите.

В блога на CreateYourPlace

ще намерите публикации за:

  • домашен интериорен декор и  ролята му в обзавеждането;
  • навлизането на изкуството в ежедневието;
  • интересни акценти в интериорния дизайн и модата;
  • възможностите да разкриете твореца и артиста в себе си

и още много теми за това как да направим света около себе си по-добър и по-приятелски.

Добре дошли! Ще се радваме да наминавате по-често.

Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Още от блога

интериорни дизайни от анелия
Артисти

Представяме Ви – Анелия Новакова

Това е още една от статиите за нашите прекрасни артисти, художници, фотографи и като цяло.. Творци! Ние разчитаме изцяло на тяхната феноменална артистичност и креативност,

декоративни възглавници
Интериорен декор

Декоративни възглавници

Декоративни възглавници – Какво знаем за тях? Историческата поява на съвременните декоративни възглавнички може да се проследи векове назад, когато римляните удобно са сядали и